Utkast: Feb. 21, 2013

Hej folket!! Förlåt för en dålig uppdatering, vi har varit så trötta efter helgen i Sthlm, även om det var en vecka sen... Men vi hade det super i Sthlm. Första dagen var i Solna och uppträde, vilket gick så där, men bra för att vara vår första uppträdande med vår nya mix!!  vi måste bara säga Big up dj dutty p. Senare skulle vi vidare till Rinkeby, jaa det som hände,hände. Inget mer om det. Nästa dag skulle vi uppträda på en klubb, fast vi var helt slut från gårdagen så vi gick på en trevlig hemma fest istället med en vän som vi bodde hos, galen kväll var det!! Så egentligen blev det inte så mycket uppträdande alls för att vi var lata just den dagen, but it wont happen again!! I tisdag var vi hos I-moises studio och snackade om en musikvideo som han skulle göra, så vi planerade saker och ting, så antagligen ska vi redan börja filma nästa vecka, så vi har mycket att göra, så pass lite tid också, men allt vi gör lyckas väl!! Hoppas att ni har haft ett trevligt sportlov och go kväll!// Attitudecrew

Practice time!

Tjenaa people. idag har vi träning yeeess! vi har längtat som fan ,men damn många timmar från 6 till 23:00. wow work hard thats what we call it.vi ska förska filma en dans eller bara göra en video klipp på oss crazy attitude girls you know  eller ta bilder idag. så we will see.  
much love attitude gyal.

Snabb update

Helluuu kära läsare! Hoppas ni har haft en nice kväll. Vi attitude girls har haft mycket på gång! Vi har nu äntligen gjort klart 3 nya danser som vi ska ha till våran nya mix, två nya danser är på väg och sedan är vi DONE!! Vi har en sån längtan att få visa vår nya mix... ska bli väldigt skönt att få slippa den gamla mixen cuz aint no body got time for the old one! Som sagt kommer vi att uppträda i Sthlm den 15 & 16 februari, sedan den 22 feb i Uppsala, ni som bor här i Uppsala är varmt välkommna! 
OBS!! Glöm inte hålla utkik efter vår youtube kanal som vi snart kommer att skaffa, där får ni se våra upprädande samt roliga/crazy videoklipp som vi kommer att dela med oss!! Bless// Attitudegirls

What's going on with Attitude girls

Vi ber om ursäkt för att vi inte har bloggat på flera dagar, men vi har mycket som pågår just nu tex vi håller på och gör nya danser till våran nya mix, som vi inte har kommit halvvägs än. Att göra en dans är inte att göra en låt och sätta ihop en dans det krävs mer än så för att få ihop ett bra dansnummer, men vi måste vara klara innan den 15:e för vi har en show både 15: och 16:e så vi har fett bråttom att bli klar med dansen men Attitude är bäst på att göra allt i sista sekunden vi klarar det. Sen också måste vi boka in en dag och tid så vi kan sitta ner och planera hur våran dansfilm kommer att se ut och vad vi vill ha i den för vi har länge tänkt på att göra en film så nu när vi har hittat en filmare så måste vi sätta igång med det. Det är mycket som vi planerar men det tar vi inte nu det tar vi när vi är 100 procent på det.så vi ville bara säga till er vad som händer och sånt så fortsätt följa bloggen och kommentera gärna bloggen. Var inte rädda och skriva whats on your mind.
Much Love

RSS 2.0