The story behind the name Attitude Dance Crew

Whats up!!! Låt oss fortsätta där vi slutade. Vi hade vårt första möte då kom vi på att alla skulle gå hem och komma på ett namn som kunde representera oss som en grupp, alla hade en vecka på sig och komma på ett namn. Nästa gång vi alla träffades under dansen så förväntade vi oss att alla skulle ha kommit på ett namn. Tydligen så hade alla inte gjort för det var svårare än vad vi trodde det skulle vara. Det var bara Susan, Samorie och Dada som hade kommit på några förslag men tyvärr var det inga bra förslag på namn till gruppen.
Efter några dagar så var gruppen fortfarande namnlös men en dag så satt Susan och Dada framför facebook och skickade namn förslag till varandra, ingen av dem var bra. Efter en bra stund så kom nån utav dem på namnet Attitude Dance Crew, Saken till varför vi inte säger någon utav dem är för att vi inte kommer ihåg vem som kom på namnet, det var någon utav dem två. Nästa gång vi hade dans så presenterade Susan och Dada namnet Attitude Dance Crew för oss, och dem förklarade varför dem valde just det namnet. Jo dem sa att Attitude passar riktigt bra för oss för eftersom alla i denna dansgrupp har attityden som människa, och inte bara som människa men också som dansare måste man ha attityden för att kunna express your self to the fullest. Vi alla höll med och från den dagen hette vi Attitude Dance Crew Big up to our selfs.
Nästa gång kommer ni få läsa om hur vi tänker när vi gör våra koreografier.
Stay tuned for next time fox, Much Love 
 

its all about dancehall


yoo wah gwan?

Ett varmt välkomnade till attitude dance crews blogg. Som ni ser där its all about our dance life.
Attitude består av 5 tjejer från Uppsala, som heter francoise, Susan, Dada, Rhoda och Samorie tillsammas är vi Attitude dans crew. Now lets go back before attitude become attitude dance crew.  
 
Vi började attitude crew för snart ett år sen. Innan attitude så var det bara Susan, Dada och en tjej till som heter Yerus som va kvar from our old dance crew. Vi tre fastnade för dancehall om det inte va för våran underbara ex ledare så tror vi nog inte att vi skulle vara här nu med dancehall alltså om inte hon hade tagit emot oss i hennes grupp så hade vi aldrig vetat om dancehall för det tackar vi henne, big up Nancy. juu så vi tree fastnade för dancehall for real! I nancys grupp var vi 6 tror vi, det hände lite grejer i gruppen så det stannade med tre från 6 personer, Susan, Dada och yerus. Vi ville fortsätta med det vi hade lärt oss från nancy. Vi bestämmde oss för att fortsätta gruppen som tre, vi gjorde några show där å där,kul hade vi. Once agian boom från 3 till 2. Yerus försvann hade mycke på g i sitt liv men då bestämmde Susan och Dada att fortsätta ändå liksom never give up on your dream fox. Vi körde show runt uppsala. En gång då vi va och tränade då yerus och francoise kom för att kolla läget hur det gick för oss. musiken va bumpad (självklart), vi rörde på oss med lite moves i spegel som va framför oss, då vi kollade på varandra hur vi såg ut som en grupp. ooh yeah dis is niccce. yes från 2 till 4 vi diggade riktigt. En dag på träning så sa francoise till oss min kompis samorie vill dansa med oss oxå då sa vi aiit hämta henne så kan vi se vad hon kan. Samorie kom fast samorie kom med rhoda den gången så vi lät dom köra för båda ville vara med i gruppen, dom visade vad dom kunde vi sa vi hör av oss, vi hörde av oss. Samorie och rhoda kom in i gruppen yerus slutade för gott då va det bara vi 5 kvar men innan yerus slutade vi körde lite show tillsammas med henne igen. Japp vi stannade som 5 alltså Rhoda, Samorie, Francios ,Susan och Dada. Den dagen vi hade ett möte pratade om allt och planerade. Det första vi skulle göra va att komma på ett nytt namn till gruppen. Det är inte det lättaste kan vi säga till er. Men det får ni läsa om nästa gång. Much love  attitude dance crew

RSS 2.0